Informatieve pagina

Naar aanleiding van de vele vragen die bij ons binnen komen over moeilijkere dingen binnen ons christelijk geloof, hebben wij besloten om meer tijd vrij te maken om anderen te kunnen helpen om een antwoord op de vragen te krijgen.

foto van Jan van Dooijeweert.

Ik wil hiervoor  "Thema-avonden" gebruiken, die jij / u zelf organiseert. Jongeren en ouderen zijn op deze avonden welkom. De nadruk zal natuurlijk liggen op de vragen die bij de jongeren leven. Zij vormen met elkaar de kerk van de toekomst. Maar het valt ons steeds weer op dat er ook onder onze ouderen zoveel vragen leven. Vragen over bekering, geloof, zekerheid, rust, vrede, vergeving, Gods liefde, enzovoort.

Het zullen avonden zijn waarop wezenlijk kan worden doorgepraat over de vragen die leven. Zonder daarbij het vuur te openen tegen kerken of voorgangers. Zuiver de vragen die jij hebt of u hebt, behandelen.

Ik heb hiervoor de hulp van u of jou nodig om die avonden te laten slagen. Neem contact op via ons contactformulier en we zetten de wagen in beweging om in uw of jouw omgeving een avond te organiseren. Het zullen avonden zijn waarop mensen van alle kerken welkom zijn. We zullen deze avonden organiseren rond de Bijbel. Gericht naar de kerk. Het zullen ook avonden zijn die een vervolg kunnen hebben over een ander onderwerp.

Lees meer over deze avonden: THEMA AVONDEN

Is er behoefte aan zo'n avond in jouw/uw omgeving?

Heb jij/u belangstelling om hierbij te helpen?

Neem dan contact op door middel van dit contactformulier

 

Schrijf hieronder uw/jouw voorstel, vraag, idee....

Je krijgt zo snel mogelijk antwoord of reactie

Hartelijke groeten

Evangelist Jan van Dooijeweert

 

p.s. Je kunt via dit formuliertje ook ons telefoonnummer opvragen of uw telefoonnummer doorgeven om gebeld te worden. Zet er dan tegelijk bij hoe laat u het liefst gebeld wilt worden.

Tot later